spot_img

Lajmi i Fundit

spot_img

Këshilla

Bujku

spot_img
spot_img

Intervista

spot_img

Ekonomi

Mjedis

Ja cilat ushqime rrezikojnë të zhduken si pasojë e ndryshimeve klimatike

Me shumë mundësi keni parë fotografi të panumërta të arinjve polarë të dobësuar në Arktik, të rrëzuar mbi akull në një përpjekje për të...

Shëndet

Të ëmblat e verës – Zbuloni llojet më të mira të fiqve

Nga të gjithë produktet, fiqtë janë ato që ngjallin më shumë kujtime veçanërisht nga fëmijëria teksa shumë prej nesh kacavirreshin nëpër pemë për të...

Turizëm

Teknologji

Teknologjia, miku i bujqësisë për fermat e qëndrueshme të së ardhmes

Si mund të bëhet bujqësia më eko-miqësore dhe të garantojë një prodhim të shëndetshëm, fitimprurës? Përgjigja qëndron në metodat inovative të prodhimit dhe teknologjisë më...