Search

Category: KËSHILLA

Punët në bletari gjatë muajit prill

Nga Nehru Salihu – njohës i bletarisë (Për kushtet klimatike të cilat mbretërojnë në Kosovë dhe viset të cilat kanë kushtet klimatike të ngjashme) Muaji...

Punët në bletari gjatë muajit mars

Punët në bletari gjatë muajit mars

Nga Nehru Salihu – njohës i bletarisë (Për kushtet klimatike të cilat mbretërojnë në Kosovë dhe viset të cilat kanë kushtet klimatike të ngjashme)...

Mënyrat ideale për ruajtjen e hudhrës në shtëpi

Hudhra është një zhardhok plot vlera për shëndetin e njeriut. Ajo plotëson shijen e shumë gatimeve të kripura dhe pikante dhe nga ana tjetër e fuqizon...

Punët në bletari gjatë muajit dhjetor

Nga Nehru Salihu – njohës i bletarisë (Për kushtet klimatike të cilat mbretërojnë në Kosovë dhe viset të cilat kanë kushte të ngjashme klimatike) Gjatë...

Punët në bletari për muajin tetor

Nga Nehru Salihu, njohës i bletarisë (Për kushtet klimatike të cilat mbretërojnë në Kosovë dhe viset të cilat kanë kushtet klimatike të ngjashme) Me muajin...

Çaji i elbit – Si ta përgatisni dhe përdorni për shëndetin tuaj

Elbi është drithi i katërt për nga rëndësia në botë pas grurit, orizit dhe misrit, dhe është po aq i mirë sa tërshëra. Ky drith ka nivelin më të lartë...

Shëllira e duhur e djathit – si ta përgatisni të freskët vetë në shtëpi

Një nga problemet kryesore që hasemi kur duam të ruajmë djathin në frigorifer, është se ai thahet e prishet. Kështu humbet lëngjet natyrale dhe fortësohet dhe...

Mjalti duhet të përdoret me lugë druri apo metalike?

Nga: Ismail Lutolli – specialist Pediatër Subspecialist Dietolog-Nutricionist Subspecialist Hematolog; Onkolog A është e vërtetë kjo teori dhe ku bazohet? A...

Si të mbillni brokoli vetë në shtëpi – ndiqni hapat e thjeshtë

Brokoli konsiderohet një thesar i mirëfilltë vlerash, vitaminash dhe mineralesh për të cilat trupi ka nevojë çdo ditë. Nëse e rrisni në shtëpi do të keni...

Si të zgjidhni pjeprin e pjekur dhe të ëmbël

Pjepri është një frut i freskët i stinës që mbush tryezat me ngjyrë, aromë dhe shije. Në larminë e frutave që gjenden në treg, pjepri ndonjëherë lë shumë...