Search

Category: Industri

Prezantohen të gjeturat e studimeve mbi industrinë e ushqimit

Oda Ekonomike e Kosovës dhe Shoqata e përpunuesve të pemëve dhe perimeve kanë prezantuar të gjeturat e studimeve mbi industrinë e ushqimit, respektivisht sektorin...

OAK përshëndet mosvotimin e sërishëm të Projektligjit për Miniera dhe Minerale në seancën e sotme në Kuvend

Oda e Afarizmit të Kosovës (OAK) përshëndet mosvotimin e sërishëm të Projektligjit për Miniera dhe Minerale në seancën e sotme në Kuvend, duke kërkuar që ky...

OAK nënshkruan Memorandumin e Bashkëpunimit me Dhomën e Tregtisë dhe Industrisë

Rritja e bashkëpunimit të drejtpërdrejtë në mes të bizneseve, eliminimi i barrierave të panevojshme që po ndodhin ishte qëllimi i takimit të Odës së...

OAK i bënë thirrje Qeverisë për shfuqizimin e Udhëzimeve Administrative

Shfuqizimi i Udhëzimeve Administrative të cilat janë në konflikt me ligjin për Miniera dhe Minerale dhe efektet e Taksës 100%, ishin arsyet e konferencës së...

OAK kërkon largimin nga rendi i ditës – Projektligjin për Miniera dhe Minerale

Oda e Afarizmit të Kosovës i është drejtuar me një Kërkesë: Kryetarit të Kuvendit Kadri Veseli, Nënkryetarëve të Kuvendit, Kryetares së Komisionit për...

Çmimi nën kosto të prodhimit rrezikon bizneset dhe ulë kualitetin në treg

Adresimi i problemeve të identifikuara nga  bizneset anëtare dhe gjetja e zgjidhjeve më të përshtatshme për të gjitha palët e interesit janë ndër arsyet...