Search

Category: Marketing

Fauna Group ndërmarrja e parë Veterinare dhe Bujqësore në Kosovë ndryshon emrin

Kompanitë vazhdimisht adaptohen me ndryshime në paraqitjen e tyre. Këto ndryshime mund të jenë të lidhura me arsye të ndryshme – sociale, politike, ekonomike...

AgroGroup Fauna me letër informuese për identitetin e ri

Kompania bujqësore “AgroGroup Fauna” ka njoftuar se duke filluar nga data 16 Nëntor 2020, ne do të ndryshojmë emrin, logon dhe elemente tjera të...

Njihuni me varietet më të reja të grurit, prodhimin dhe përpunimin e tyre në vend nga fabrika e farërave ‘Agroelita’

Përgatitjet për fillimin e mbjelljeve vjeshtore tashmë kanë nisur pothuajse në të gjitha komunat. E sipërfaqet e mbjella me kultura bujqësore, sidomos me...

Fabrika ‘FaunaVit’ për prodhimin e ushqimit të koncentruar për të gjitha kafshët dhe shpezët

Përveç aktivitetet e shumta në fushën e veterinarisë dhe bujqësisë pjesë e rëndësishme e AgroGroup Fauna cilësohet edhe prodhimi  i ushqimeve të...

Përmirësimi i racave të gjedhit përmes procesit të inseminimit

Inseminimi artificial është teknikë me anë të së cilës fara e mashkullit të një race tëdëshiruar shfrytëzohet për mbarsim të gjedhit femër.  Kjo metodë...

Kompania ‘NOLI’ ofron zbritje të traktorëve për fundvit

Përveç botës së automobilizmit e cila çdo ditë e më shumë po zhvillohet, nuk mbetet anash as zhvillimi i makinerive bujqësore, të cilat viteve të fundit janë...

Motilokal.com lanson aplikacionin në App Store

Stafi i motilokal.com është jashtëzakonisht i lumtur që t’ju njoftoj për shërbimin tonë të ri. Fjala është për krijimin e aplikacionit të motilokal për...

Njihuni me kompaninë me të suksesshme në hartimin e planeve të bizneseve

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural (MBPZHR) ka hapur periudhën për aplikim për disa nga masat mbështetëse për këtë vit, përmes granteve...

Makina spërkatëse Setil

Brendi më i ri dhe më i qëndrueshëm i makinave spërkatëse me bateri dhe manual. Ideale për luftimin e insekticideve, pesticideve, fungicideve dhe herbicideve. Në...

Spërkatja dimërore tek pemët

Spërkatja dimërore e pemëve  është masë agroteknike obligative me anë të së cilës eliminohet një numër i madh i shkaktarëve të sëmundjeve dhe dëmtuesve,...