Search

Prespa, aty ku liqeni mahnit dhe natyra mrekullon me ngjyrat e saj

1013

Prespa është një nga zonat më tërheqëse turistike të Ballkanit për shkak të peizazheve mahnitëse dhe mjediseve të veçanta që të ofron kjo zonë.

Për turistët që parapëlqejnë eksplorimin, zona e Prespës ofron mundësi për të eksploruar pika mahnitëse, vendbanime të vjetra, male të larta, pyje si dhe një trashëgimi të pasur kulturore.

Ujërat e kristaltë, mes majave me dëborë, ishujt shkëmborë të mbushur me kisha eremite, pelikanët që shoqërojnë vizitorin ndërsa çan me varkë ujërat e liqenit, gjithçka në këtë vend ka mrekullinë e vet. /ata.gov