Search

Në kërkim të bukurive mahnitëse të fshatit Vuthaj

1219

Është gazetari Ardian Gaxherri, ai i cili ju sjell nje rrefim nga fshati i bukur dhe plot traditë, Vuthaj në Mal të Zi, fshat ky i cili gjithsesi duhet vizituar. Shikim të këndshëm.