Search

Category: Marketing

Njihuni me varietet më të reja të grurit, prodhimin dhe përpunimin e tyre në vend nga fabrika e farërave ‘Agroelita’

Përgatitjet për fillimin e mbjelljeve vjeshtore tashmë kanë nisur pothuajse në të gjitha komunat. E sipërfaqet e mbjella me kultura bujqësore, sidomos me...

Fabrika ‘FaunaVit’ për prodhimin e ushqimit të koncentruar për të gjitha kafshët dhe shpezët

Përveç aktivitetet e shumta në fushën e veterinarisë dhe bujqësisë pjesë e rëndësishme e AgroGroup Fauna cilësohet edhe prodhimi  i ushqimeve të...

Përmirësimi i racave të gjedhit përmes procesit të inseminimit

Inseminimi artificial është teknikë me anë të së cilës fara e mashkullit të një race tëdëshiruar shfrytëzohet për mbarsim të gjedhit femër.  Kjo metodë...

Kompania ‘NOLI’ ofron zbritje të traktorëve për fundvit

Përveç botës së automobilizmit e cila çdo ditë e më shumë po zhvillohet, nuk mbetet anash as zhvillimi i makinerive bujqësore, të cilat viteve të fundit janë...

Motilokal.com lanson aplikacionin në App Store

Stafi i motilokal.com është jashtëzakonisht i lumtur që t’ju njoftoj për shërbimin tonë të ri. Fjala është për krijimin e aplikacionit të motilokal për...

Njihuni me kompaninë me të suksesshme në hartimin e planeve të bizneseve

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural (MBPZHR) ka hapur periudhën për aplikim për disa nga masat mbështetëse për këtë vit, përmes granteve...

Makina spërkatëse Setil

Brendi më i ri dhe më i qëndrueshëm i makinave spërkatëse me bateri dhe manual. Ideale për luftimin e insekticideve, pesticideve, fungicideve dhe herbicideve. Në...

Spërkatja dimërore tek pemët

Spërkatja dimërore e pemëve  është masë agroteknike obligative me anë të së cilës eliminohet një numër i madh i shkaktarëve të sëmundjeve dhe dëmtuesve,...

Rimida përfaqësues i kompanive më të mëdha botërore të traktorëve New Holland, Massey Ferguson dhe John Deere

Përveç botës së automobilizmit e cila çdo ditë e më shumë po zhvillohet, nuk mbetet anash as zhvillimi i makinerive bujqësore, të cilat viteve të fundit janë...

Mbreti i fushave vjen në Kosovë traktori New Holland

Kompania Rimida dhe Agro Bora në tregun e Kosovës sjellin kompaninë lider të prodhimeve bujqësore New Holland, e njohur për prodhimin e të gjitha makinerive...