Search

Tag: , , , , , ,

Kompania ‘NOLI’ ofron zbritje të traktorëve për fundvit

Përveç botës së automobilizmit e cila çdo ditë e më shumë po zhvillohet, nuk mbetet anash as zhvillimi i makinerive bujqësore, të cilat viteve të fundit janë...

Gara e traktorëve në lëvrim New Holland, Johni Deere dhe Valtra

Pse duhet zgjedhur mbreti i fushave New Holland?

Një video e publikuar në internet shihet forcat e dy traktorëve njëri i markës Fiat dhe tjetri New Holland të cilët masin forcat e tyre për ta tërhequr...