Search

Tag: , , , , , ,

Njihuni me varietet më të reja të grurit, prodhimin dhe përpunimin e tyre në vend nga fabrika e farërave ‘Agroelita’

Përgatitjet për fillimin e mbjelljeve vjeshtore tashmë kanë nisur pothuajse në të gjitha komunat. E sipërfaqet e mbjella me kultura bujqësore, sidomos me...

Perime të pasura me zink

Zinku është një nga metalet më aktive, që vepron me acidet duke çliruar hidrogjen. Nga pikëpamja ushqimore, zinku mund të jetë një mineral më pak i njohur se...

Farat e grurit ‘MV SUBA’ dhe ‘MV TOBORZO’ të prodhuar nga fabrika e farërave ‘Agro Elita’

Kultivuesit e kulturave lavërtare, ka javë që kanë filluar mbjelljen e kulturave lavërtare, edhe përkundër kushteve klimatike ku deri më tani janë mbjellë një...

Rukiqi: Gruri dhe çeliku janë produktet që mungojnë më së shumti

Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, Berat Rukiqi, ka mbajtur konferencë për medie, në të cilën ka prezantuar raportin “Indikatori matës i tendencës në...