Search

Tag: , , ,

Ministri Rikalo takoi pronarët e qendrave grumbulluese të mjedrës

Qendrat grumbulluese janë një hallkë e rëndësishme e qëndrueshmërisë dhe rritjes së prodhimit dhe shitjes së mjedrës. Këto qendra do të mbështeten nga...

Samet Ismaili ka mbi 3 mijë dele e qengja

Shtohen fermat e deleve në rajonin e Vitisë Shumë fermerë kosovarë kanë krijuar mirëqenie materiale, duke investuar në bujqësi dhe blegtori. Kjo e fundit del...

Kosova as sivjet nuk siguron bukën

Në Kosovë ka filluar fushata e korrje-shirjeve. Sipas të dhënave zyrtare në gjithë territorin e Kosovës me drithëra të bardha këtë vit janë mbjellur mbi 83...

5 cent më lirë litri i derivateve të naftës për bujqit ferizajas

Gjatë ditës së djeshme, drejtori i Drejtorisë së Bujqësisë dhe Pylltarisë, Burim Bajrami ka zhvilluar një takim me përfaqësuesin e HIB Petrol – Astrit...

Kredi pa kamatë për bujqit

Bujqve të Mitrovicës, do t’iu lehtësohet puna. Komuna ka arritur marrëveshje me një bankë për t’iu dhënë kredi atyre, derisa vetë do ta mbulojë interesin,...