Search

Tag: , , , , , , , ,

Meteorologu Rugova: Ndryshimet klimatike po ndodhin, temperatura në nivel global është rritur

Të gjithë duam të dimë se si do të marrë moti për ditën e parë të javës, fundjavë apo në ndonjë ditë të veçantë të jetës. Por fare pak na intereson...

Disa fakte rreth kafesë turke si pasuri e UNESCO-s

Që nga shekulli i 15-të, kafja turke është më shumë se një filxhan pijeje për turqit. Është një simbol i miqësisë, i raporteve shoqërore, përjetimeve...

Salepi i ngrohtë – shije unike dhe vlera shëndetësore

Salepi është një pije me reputacion të lartë në Shqipëri. Pija e mrekullueshme ka një shije të rrallë, por edhe vlera shëndetësore të mëdha. Ai përgatitet...