Search

Tag: , , , , , , , ,

Meteorologu Rugova: Ndryshimet klimatike po ndodhin, temperatura në nivel global është rritur

Të gjithë duam të dimë se si do të marrë moti për ditën e parë të javës, fundjavë apo në ndonjë ditë të veçantë të jetës. Por fare pak na intereson...

Kushtet ekologjike për kultivimin e mollës

Molla është pemë e zonave të ftohta e me lagështi. Kërkon verë të freskët (temp.max.29⁰C) dhe i duron temperaturave të ulëta deri – 40⁰C....