Search

Tag: , ,

Promovohet kultivimi i boronicës

Ministrja e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Dijana Zivic bashkë me drejtorin e Zyrës për Zhvillim Ekonomik në USAID, Brian Martalus, morën pjesë në...

Ministria e Bujqësisë ka ndryshuar formën e subvencionimit të mjedrës

Ministria e Bujqësisë ka ndryshuar formën e subvencionimit të mjedrës. Tash e tutje kultivuesit e saj nuk do të subvencionohen për sipërfaqet e mbjella, por për...

IFC dhe MBPZHR lansojnë sistemin e sigurimit të bujqësisë në Kosovë për ta rritur prodhimtarinë bujqësore në vend

IFC, anëtare e Grupit të Bankës Botërore, i ka bashkuar forcat me Ministrinë e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural (MBPZHR) për ta lansuar sistemin e...

Krasniqi: MBPZHR mbështeti 74 projekte për ruajtjen e pemëve dhe perimeve

Zëvendësministri i Ministrinë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural (MBPZhR), Mevludin Krasniqi, po vazhdon me publikimin e investimeve të Ministrisë...

Zëvendësministri Krasniqi priti në takim Ambasadorin e ri të Malajzisë

Ambasadori i ri jorezident i Malajzisë në Republikën e Kosovës, Abdul Malik Melvin Castelino vizitoi sot edhe Ministrinë e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit...

Krasniqi: MBPZHR investoi 2 milionë euro për prodhimin e qumështit dhe mishit

Zëvendësministri i Ministrinë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural (MBPZhR), Mevludin Krasniqi, po vazhdon me publikimin e investimeve të Ministrisë...

MBPZHR mbyll sezonin e gjuetisë për periudhën 2018-2019

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, ka marrë vendim për mbylljen e sezonit të gjuetisë për periudhën 2018 – 2019.  Sezoni i gjuetisë...

Ministria e Bujqësisë fton fermerët të aplikojnë për pagesa direkte për qumësht

Për Pagesa Direkte për qumësht/litër sipas kategorive të cilësisë dhe therrjet e raportuara të gjedhit për tremujorin e katertë (TM4) 2018 Ministria e...

Ministri Rikalo në Berlin takoi komisionerin e BE-së për bujqësi dhe atë për siguri të ushqimit

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Nenad Rikalo, në kuadër të vizitës së tij në Berlin, është takuar me Komisionerin për Bujqësi, Phil...

Ministria e Bujqësisë dhe DRC-ja memorandum për përkrahjen e fermerëve të komunitetit pakicë

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural dhe  Këshilli Danez për Refugjat-Veprimi në Kosovë(DRC) kanë nënshkruar memorandum mirëkuptimi, i cili...