Search

Tag: , , , , ,

Punët në bletari për muajin nëntor

Nga Nehru Salihi – njohës i bletarisë (Për kushtet klimatike të cilat mbretrojnë në Kosovë dhe viset të cilat kan kushtet klimatike të ngjajshme) Gjatë...

Punët në bletishte gjatë muajit gusht

Nga Nehru Salihu – njohës i bletarisë Muaji gusht është muaji i fundit i sezonit të vitit në vijim dhe muaji i parë i vitit të ardhshëm. Në kushtet tona...

Punët në bletishte gjatë muajit mars

Nga Nehru Salihu – njohës i bletarisë Temperaturat në muajin mars fillojnë të ngritën dhe shoqëritë e bletëve hyjnë në fazën e zhvillimit më të...

Foto nga Bletaria ARI

Punët në bletishte gjatë muajit shkurt

Nga Nehru Salihu – Bletarë Temperaturat e ulëta, reshjet e borës si dhe fillimi i lëshuarjes së vezëve nga mëma e bletëve, janë karakteristika që e...