Search

Tag: , , , , ,

Kur gërshetohen pasioni dhe profesioni suksesi është i garantuar

Mbresa nga vizita në familjen Nitaj dhe fidanishten e tyre ‘Dinamanti’ Shkruan: Demir Reshiti* Këtë të diel isha në fshatin Drenoc të komunës së Deçanit...

Teknologjia e kultivimit të fidanëve

Prodhimi i fidanëve te perimeve Përgatitja cilësore e fidanit, krahas faktorëve tjerë, është ndër faktorët kyç për arritjen e rendimenteve të larta tek...