Search

Robotët mund të ndryshojnë të ardhmen e bujqësisë

1096

Këta robotë të vegjël në Mbretërinë e Bashkuar mund të ndryshojnë të ardhmen e bujqësisë. Disa ekspertë thonë se këta robotë mund të punojnë në ekipe për të korrur ferma të tëra, duke zëvendësuar traktorët e mëdhenj dhe makineri të tjera që përdoren sot. Kompania që administron këto makina ka krijuar një ekip robotësh për korrjen e barit, të quajtur Tom, Dik dhe Har. /Gazeta Bujku