spot_img
HomeLAJMET E FUNDITFillon regjistrimi i nxënësve në shkollën 'Akademia Ora'

Fillon regjistrimi i nxënësve në shkollën ‘Akademia Ora’

spot_img

Misioni i shkollës ORA është i orientuar kah plotësimi i boshëllëkut të tregut edukativo-arsimor të Kosovës i cili gjithmonë ka hapësira për përmirësime prandaj ky mision është hartuar mbi bazën e vetëdijes së plotë për këtë përmirësim.

Një përcaktim i tillë do të kërkojë angazhim të shtuar që ndërvite të krijojë një stabilitet ku fëmijët që kalojnë nga këto institucione të jenë stabil me atë çka do të ballafaqohen në jetë. Ndërsa prindërit ti vërejnë sjelljet dhe qasjen e fëmijëve ende sa janë duke vijuar mësimin tek ne.

Aplikacioni i regjistrimit të nxënësve për vitin shkollor 2018-2019/Aplication form of students for 2018-2019
Shkolla fillore dhe e mesme e ulët Akademia Ora Adresa: Rr. ‘’Prishtinë-Mitrovicë’’ p.n, km 3-të
Shkabaj – Prishtinë – 045 88 55 77/
Primary and secondary school Akademia Ora
spot_img
spot_img
Na Ndiqni
16,985FansLike
2,458FollowersFollow
61,453SubscribersSubscribe
Lexo
spot_img
Lajme të Ngjashme