Search

TIKA fillon pranimi i aplikimeve për Projektin Mbështetja në Investimet e Zhvillimit Rural

781

Agjencia Turke për Bashkëpunim dhe Koordinim (TIKA), e cila që një kohë të gjatë vepron në Kosovë, u ka dalë në ndihmë shumë fermerëve duke i mbështetur në fushën e bujqësisë, ka filluar pranimin e e aplikimeve për Projektin Mbështetja në Investimet e Zhvillimit Rural.

“Me qëllim të ngritjes së kapaciteteve prodhuese të shoqatave, kooperativave dhe ndërmarrjeve sociale që veprojnë në Kosovë, fillon implementimi i Projektit Mbështetja në Investimet e Zhvillimit Rural”, thuhet në njoftimin e TIKA-së, transmeton Gazeta Bujku.

Datat e aplikimit : 17-21 Prill 2019

FUSHAT SEKTORIALE
1- Përpunimi i ushqimit
* Prodhimi dhe përpunimi i perimeve
* Përpunimi i produkteve të qumështit
* Përpunimi dhe deponimi i pemëve të imëta
2-Përpunimi dhe deponimi i bimëve aromatike dhe medicinale mjekësore.

KOMUNAT PËRKATËSE
Komuna e Gjilanit , Komuna e Rahovecit , Komuna e Kamenicës, Komuna Malishevë , Komuna SuharekëKomuna e Drenasit , Komuna Vushtrri Faqja Zyrtare , Komuna e Dragashit

Për të aplikuar për mbështetje të projekteve në kuadër të Projektit Mbështetja në Investimet e Zhvillimit Rural, plotësoni formularin në formën elektronike duke klikuar në linkun në vijim:

http://dp-tika.herokuapp.com/

/Gazeta Bujku