Search

Tag: , , , ,

U mbajt ‘Dita e Arrës’ në Qyshk të Pejës

Shoqata e Kultivuesve të Arrës dhe Lajthisë në bashkëpunim me kultivuesit e arrës dhe lajthisë kanë shënuar ‘Ditën e Arrës’ në Qyshk të Pejës. Kjo...

Ministria e Bujqësisë dhe shoqata ‘Gen Vet’ nënshkruajnë memorandum mirëkuptimi

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural dhe  Shoqata për Përmirësimin Racor të Gjedheve “Gen Vet”, kanë nënshkruar sot një memorandum...

Peja në vitin 2019 do të bëhet me Qendër të Inovacionit dhe Ndërmarrësisë

Në kuadër të investimeve kapitale të Ministrisë së Inovacionit dhe Ndërmarrësisë (MIN), për vitin 2019, Ministria e Inovacionit dhe Ndërmarrësisë në...