Search

Punët dhe aktivitetet e Drejtorisë së Bujqësisë në Komunën e Rahovecit (Video)

267

Drejoria e Bujqësisë në Komunën e Rahovecit përmes kësaj video ka shpalosur punët dhe aktivitetet të cilat jan zhvilluar përgjatë vitit 2019

D9E02B27-4548-4D99-9431-F9651597F7D7
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *