Search

‘Nëse nuk ka speca nga Turqia, ne shesim speca nga Kosova’

340

Tregu me shumicë në Beusselstraße të Berlinit është qendra tregtare e shumë shitësve me pakicë dhe restauruesve turq në kryeqytet dhe në zonën përreth. Këta klientë preferojnë më shumë produktet turke që zakonisht i blejnë nga një rrjet i furnitorëve; por ndonjëherë, shitësit me shumicë ofrojnë produkte nga vendet e tjera, të tilla si Ballkani, konfirmon një blerës dhe shitës të Sonnenfrucht GmbH.

                                                                        Specat e kuq të Kosovës

Aktualisht, furnizuesi kryesor po plotëson gamën e tij të specave turq me produkte kosovare. “Nëse nuk ka ose ka shumë pak produkte turke, ne ndonjëherë shesim produkte nga Kosova”, than ata. Pavarësisht nga vendi i kultivimit, specat e kuq kanë qenë gjithmonë më të njohurit. Çmimi i specave aktualisht është 10 € për çdo 6 kg, kërkesa është mjaft normale. /Gazeta Bujku
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *