Search

Makineria për mbjelljen e patates

537

Kultura e patates sot është një nga kulturat më të përhapura në botë. Me dhjetëra hektarë të kësaj kulture sot kultivohen edhe në Kosovë.

Komuna e Vushtrrisë, është e njohur në Kosovë dhe në rajon për kultivimin e patates.

Për përpunimin, mbjelljen dhe korrjen e kësaj kulture sot në botë përdorët makineri me moderne. Gazeta Bujku ju sjell një video ku shihet makineria moderne për mbjelljen e patates./Gazeta Bujku
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *