Search

Makineria për korrjen dhe përpunimin e domates

340

Domatja është një nga produktet që prodhohet masivisht në botë, pa të cilën shumë prej gatimeve tona nuk do të kishin kuptim.

Ne ju sjellim një video ku shihet makineria moderne për korrjen dhe përpunimin e domates./Gazeta Bujku
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *