Search

Komuna përkrah fermerët me 22 motokultivatorë

229

Përmes një projekti në përkrahje të fermerëve, Komuna e Vushtrrisë ka ndarë sot 22 motokultivatorë për bujqit vushtrrias.

Në ceremoninë e ndarjes së motokultivatorëve, kryetari i Komunës Xhafer Tahiri, ka thënë se prioritet i Komunës është përkrahja e bujqësisë.

“Prioritet yni është që ta përkrahim bujqësinë, me qëllim të zbutjes së papunësisë dhe rritjes së mirëqenies sociale të njerëzve tanë e sidomos atyre që jetojnë në zonat rurale dhe kanë nevojë për mbështetje”, ka deklaruar Tahiri. Përveç mjeteve buxhetore nga të hyrat vetanake të Komunës, fermerët përfitues të motokultivatorëve kanë participuar me nga 560 Euro. /Gazeta Bujku
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *