Search

Drejtori Duraku viziton fermerin e vetëm në Rahovec që merret me rritjen e buallicave

467

Drejtori i Bujqësisë në Komunën e Rahovecit, Berat Duraku ka vizituar fermerin e vetëm në këtë komunë që merret me rritjen e buallicave.

Nuhi Gashi nga fshati Bratotinë Komuna e Rahovecit nuk është një fermer i zakonshëm. Ai në fermën e tij numëron 9 krerë të këtyre kafshëve shtëpiake, ku sipas tij këtë veprimtari e ka të trashëguar nga prindërit e tij.

Nuhiu në thirrjen e fundit për aplikim që është bërë nga DBPZHR-ja është përfitues i ngritjes së stallës. Me këtë mbështetje ai ka qëllim rritjen e krerëve të buallicave pasi që sipas tij puna po ecën mirë si dhe përfitimet financiare janë të kënaqshme! /Gazeta Bujku

Image may contain: one or more people, people standing and outdoor

Image may contain: 1 person

Image may contain: outdoor

Image may contain: 1 person, standing and outdoor
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *