Search

Breshëri shkakton dëme të mëdha edhe në Krushë të Madhe

246

Dëme të konsiderueshme bujqësore janë shkaktuar edhe në Krushë të Madhe nga stuhia me breshër që goditi sot Rahovecin dhe pjesë të ndryshme të Kosovës.

MeteoBallkan ka publikuar disa fotografi nga të mbjellat e Hajrush Gashit, i cili ia ka nisur fotografitë portalit në fjalë.

Nga pamjet që shihen, dëshmohet një dëm i madh në pronat e fermerit Gashi.

RahoPress më herët raportoi edhe për dëmet e shkaktuara në Zaqisht.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *