Search

Tag: , , , , , , ,

Shqipëria, vendi më i rrezikuar në Evropë ndaj ndryshimeve klimatike?!

Ndotja e mjedisit në Shqipëri si pasojë e hedhjes së mbeturinave mbetet një ndër problemet më të mëdha. Përveç ndotjes mjedisore edhe ndryshimet klimatike po...

Për herë të parë në Kosovë realizohet censusi ndërkombëtar i shpendëve të ujit

Në kuadër të aktiviteteve për monitorimin dhe inventarizimin e biodiversitetit, gjatë fundjavës së kaluar (19-20.01.2019) Instituti i Kosovës për Mbrojtjen e...

Të mirat e ujit 

Në kohën e duhur e rrit efektivitetin e saj në trupin e njeriut. 2 gota ujë pasi të zgjoheni nga gjumi; Ju ndihmojnë në aktivizimin e organeve të brendshme. 1...