Search

Tag: , , , , , , ,

Shqipëria, vendi më i rrezikuar në Evropë ndaj ndryshimeve klimatike?!

Ndotja e mjedisit në Shqipëri si pasojë e hedhjes së mbeturinave mbetet një ndër problemet më të mëdha. Përveç ndotjes mjedisore edhe ndryshimet klimatike po...

Britania e Madhe, me vendim të madh: zero emetim gazrash deri në vitin 2050

Britania do të ashpërsojë objektivat e saj për të luftuar ndryshimet klimatike duke u angazhuar për zero emetim të gazrave serrë deri në vitin 2050. Qeveria...

Eksperti i ujërave bën thirrje për mbrojtjen e Lumëbardhit

Bukurinë e maleve të Grykës së Rugovës e shton edhe lumi që rrjedh në mes tyre. Nga rrjedhja e ujit të Lumëbardhit të Pejës, është paralajmëruar se do të...

Bota prodhon çdo vit rreth 50 milion ton e-mbeturina, duke çuar dëm mbi 62 miliardë dollarë

Duke peshuar më shumë se të gjitha linjat ajrore komerciale të ndërtuara ndonjëherë dhe me vlerë më shumë se GDP-ja e vendeve, mbetjet elektronike paraqesin...