Search

Tag: , , , , ,

Kur gërshetohen pasioni dhe profesioni suksesi është i garantuar

Mbresa nga vizita në familjen Nitaj dhe fidanishten e tyre ‘Dinamanti’ Shkruan: Demir Reshiti* Këtë të diel isha në fshatin Drenoc të komunës së Deçanit...

Punët në bletari për muajin nëntor

Nga Nehru Salihi – njohës i bletarisë (Për kushtet klimatike të cilat mbretrojnë në Kosovë dhe viset të cilat kan kushtet klimatike të ngjajshme) Gjatë...

Kultivimi i rozmarinës

Në qarkullim gjendet si: Gjethe e rozmarinës – Rosmarini folium Vaji eterik i rozmarinës – Rosmarini aetheroleum Rozmarinën si bimë aromatike dhe mjekësore e...