spot_img
HomeBUJKUShqipëri, me 30 nëntor hapet thirrja për aplikimin për programin IPARD

Shqipëri, me 30 nëntor hapet thirrja për aplikimin për programin IPARD

spot_img

Ministri i Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural të Shqipërisë Niko Peleshi, ka njoftuar se me datën 30 nëntor 2018 fillon thirrja e parë për aplikim e IPARD, 94 milionë euro.

“Projekti më i madh i mbështetjes për bujqësi, agropërpunim dhe zhvillim rural në Shqipëri”, ka shkruar Peleshi në Facebook. Ndiq detajet e udhëzimit në:

Thirrja e parë për aplikime për programin IPARD II 2014-2020
NJOFTIM PARAPRAK – THIRRJA E PARË PËR APLIKIME Nr. 01/2018
FORECAST NOTICE – FIRST CALL FOR APPLICATION No. 01/2018

UDHËZUESI PËR APLIKANTËT – 3 MASA IPARD II – Narrative Shqip

Aneks 1.1 Formular Aplikimi për Masën 1 Investime fizike në fermë

Aneks 1.2 Formular Aplikimi për Masën 3 Investime në agropërpunim

Aneks 1.3 Formular Aplikimi për Masën 7 Diversifikimi i fermës

Aneks 2.1 Plani i biznesit. Pjesa Pershkruese

Aneks 2.2 Plani i Biznesit. Pjesa Financiare

Aneks 2.3 Udhëzime për plotësimin e planit të biznesit

Aneks 3.1 Projekti teknik Pjesa 1. Përshkrimi

Aneks 3.2 Projekti teknik Pjesa 2. Tabelat Financiare 

Aneks 3.3 Udhëzime për plotësimin e Projektit Teknik

Aneks 4.1 Kërkesa për pagesë Masa 1

Aneks 4.2 Kërkesa për pagesë Masa 3

Aneks 4.3 Kërkesa për pagesë Masa 7

Aneks 5 Arsyet e skualifikimit

Aneks 6 Lista e Shpenzimeve te Pranueshme

Aneks 7 Lista e Njësive të Qeverisjes Vendore

Aneks 8 Frutat dhe Perimet e Pranueshme

Aneks 9 Lista e vendeve të pranueshme të origjines

Aneks 10 Prodhimet bujqësore Traktati KE

Aneks 11 Formati i Kontrates se Grantit

spot_img
spot_img
Na Ndiqni
16,985FansLike
2,458FollowersFollow
61,453SubscribersSubscribe
Lexo
spot_img
Lajme të Ngjashme