spot_img
HomeBUJKUKomuna e Prishtinës fton fermerët të aplikojnë për subvencione

Komuna e Prishtinës fton fermerët të aplikojnë për subvencione

spot_img

Drejtoria e Bujqësisë në kuadër të planit zhvillimor në lëmin e bujqësisë, një rëndësi të veçantë i ka kushtuar përkrahjes së pemëtarisë, me prioritet përkrahjen e sektorit të kultivimit të pemëve arrore, sektorin e shpeztarisë, përkrahjen e fermerëve në perimtari – serrë e specializuara për kultivimin e fidanëve, përkrahjen e fermerëve në perimtari – Serra, për furnizimin me pajisje spërkatëse në prodhimtarinë bimore, për bletari dhe do të përkrah fermerët në infrastrukturë, për ujitjen e sipërfaqeve bujqësore të mbjella me pemë.

Përfituesit e pranueshëm:

Përfitues i pranueshëm duhet të jetë personi fizik- fermer, të jetë banor i përhershëm i Komunës së Prishtinës, si dhe prona të jetë në territorin e Komunës së Prishtinës. /Gazeta Bujku

https://kk.rks-gov.net/prishtine/news/thirrje-per-subvencione-drejtoria-e-bujqesise-3/

 Thirrje për aplikim – Përkrahja e fermerëve për kultivimin e pemëve arrore – 2019

 Thirrje për aplikim – Lëmia e shpeztarisë – 2019

 Thirrje për aplikim – Përkrahja e fermerëve në Perimtari – Serrë e specializuarë për kultivimin e fidanëve – 2019

 Thirrje për aplikim – Përkrahja e fermerëve në Perimtari – Serra – 2019

 Thirrje për aplikim – Furnizim me pajisje spërkatëse në prodhimtarinë bimore – 2019

 Thirrje për aplikim – Lëmia e bletarisë – 2019

 Thirrje për aplikim – Përkrahja e fermerëve në infrastrukturë, për ujitjen e sipërfaqeve bujqësore të mbjella me pemë – 2019

spot_img
spot_img
Na Ndiqni
16,985FansLike
2,458FollowersFollow
61,453SubscribersSubscribe
Lexo
spot_img
Lajme të Ngjashme