Search

Zëvendësministri i MBPZHR-së Bajram Kastrati, viziton Komunën e Rahovecit

172

Për të parë nga afër ecurin e punës në mbledhjen e aplikacioneve për pagesa direkte, zëvendësministri i MBPZHR-së z. Bajram Kastrati sot ka vizituar tre qendrat e Komunës së Rahovecit ku po kryhet aplikimi.

Njoftimi i plotë në faqen e tij zyrtare:

Përcolla nga afër procesin e aplikimit të fermerëve për pagesa direkte-subvencione, në dy qendra, në Rahovec dhe Ratkoc.
Bashkë me drejtorin e Bujqësisë z. Berat Duraku, takuam edhe fermerë të vyeshëm Rahovecas.

Nga drejtori Duraku u njoftova se kanë aktivizuar tri qendra për aplikim në Rahovec, Krushë të Madhe dhe Ratkoc me të vetmin qëllim që t’u lehtësohet fermerëve ky proces.
Po ashtu komuna e Rahovecit ka angazhuar kompani konsulente për hartim të projektëve dhe plotësim të dokumenteve në skemën e granteve!

Suksese dhe punë të bereqetshme…
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *