Search

TIKA fillon pranimi i aplikimeve për Projektin Mbështetja në Investimet e Zhvillimit Rural – 2

395

Agjencia Turke për Bashkëpunim dhe Koordinim (TIKA), e cila që një kohë të gjatë vepron në Kosovë, u ka dalë në ndihmë shumë fermerëve duke i mbështetur në fushën e bujqësisë, ka filluar pranimin e e aplikimeve për Projektin Mbështetja në Investimet e Zhvillimit Rural.

“Me qëllim të ngritjes së kapaciteteve prodhuese të shoqatave, kooperativave dhe ndërmarrjeve sociale që veprojnë në Kosovë, fillon implementimi i Projektit Mbështetja në Investimet e Zhvillimit Rural”, thuhet në njoftimin e TIKA-së, trasmeton Gazeta Bujku
Datat e aplikimit : 27-31 Maj 2019
Aplikimet do të bëhen në formën elektronike dhe për linkun e aplikacionit do të njoftoheni përmes faqes tonë në Facebook.
FUSHAT SEKTORIALE
1- Përpunimi i ushqimit
* Prodhimi dhe përpunimi i perimeve
* Përpunimi i produkteve të qumështit
* Përpunimi dhe deponimi i pemëve të imëta
2-Përpunimi dhe deponimi i bimëve aromatike dhe medicinale mjekësore.
KOMUNAT PËRKATËSE
Komuna e VitisëKomuna KacanikKomuna Hani i Elezit,
Општина Штрпце / Komuna Shterpcë / Municipality of StrpceKomuna e PrizrenitKuvendi Komunal – GjakovëKomuna JunikKomuna e DeçanitKomuna Pejë

Detajet e hollësishme lidhur me aplikimet mund të gjeni duke klikuar në linkun në vijim;
https://drive.google.com/…/1f-VlinOcOV2vAGYpsq2pS_v0U…/view

/Gazeta Bujku
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *