Search

Tag: , , , , , , , , ,

Shqipëri, rritet prodhimi i perimeve, bie i drithërave

Në vitin 2018, prodhimi i perimeve është 1.166.283 ton, duke shënuar një rritje vjetore rreth 1,25 për qind, krahasuar me vitin 2017. Niveli më i lartë i...

Speca të mbushura me oriz dhe rrush frëngu

Gjella, recetën e së cilës do ta ndajmë bashkë me juve e që do ta gatuajmë këtë javë, quhet “Speca të mbushura me oriz dhe rrush frëngu”. Edhe pse...

Speca të mbushur

Një prej ushqimeve apo gatimeve tradicionale të preferuara janë edhe specat e mbushur. Ky specialitet  shërbehet shumë në tryezat e familjeve kosovare dhe është...