Search

Tag: , , ,

Krasniqi: Mbi 20 milionë euro për fermerët e Kosovës

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, dje ka hapur periudhën për aplikim për disa nga masat mbështetëse për këtë vit, përmes granteve...

Krasniqi: MBPZHR mbështeti 74 projekte për ruajtjen e pemëve dhe perimeve

Zëvendësministri i Ministrinë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural (MBPZhR), Mevludin Krasniqi, po vazhdon me publikimin e investimeve të Ministrisë...

Zv/ministri Krasniqi viziton qendrën e produkteve organike Hit – Flores në Dragash

Zëvendësministri i Ministrinë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural (MBPZhR), Mevludin Krasniqi, sot ka vizituar Qendrën për kultivimin, grumbullimin...

Zëvendësministri Krasniqi priti në takim Ambasadorin e ri të Malajzisë

Ambasadori i ri jorezident i Malajzisë në Republikën e Kosovës, Abdul Malik Melvin Castelino vizitoi sot edhe Ministrinë e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit...

Krasniqi: MBPZHR investoi 2 milionë euro për prodhimin e qumështit dhe mishit

Zëvendësministri i Ministrinë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural (MBPZhR), Mevludin Krasniqi, po vazhdon me publikimin e investimeve të Ministrisë...

Zvicra e gatshme të përkrahë promovimin e produkteve bujqësore të Kosovës në tregun zviceran

Zëvendësministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Mevludin Krasniqi, ka pritur në një takim Presidentin e Dhomës së Tregtisë, Industrisë dhe...

Zëvendësministri Krasniqi: Konsumoni prodhime vendore janë edhe më të mira edhe më të lira

Bujqësia është një sektor shumë i rëndësishëm në zhvillimin ekonomik të vendit, por më shumë për faktin se gjysma e popullsisë e siguron bazën e të...

Zëvendësministri Krasniqi: Taksa 100 për qind rriti konsumin e produkteve vendore

Zëvendësministri në Ministrinë e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Mevludin Krasniqi, ka thënë se kjo ministri në vitet e fundit e ka përkrahur...

Zëvendësministri Krasniqi: MBPZHR mbështet zhvillimin dhe avancimin e sektorit të bujqësisë organike

Për grumbullimin e bimëve mjekësore, aromatike dhe pemët e imëta janë certifikuar edhe 25 kompani, të cilat operojnë në gjithë vendin. Certifikimi i këtyre...

Ministria e Bujqësisë mbi 50 milionë euro për bujqësinë në vitin 2019

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, edhe gjatë vitit 2019,  në forma të ndryshme do të vazhdojë mbështetjen e sektorit të bujqësisë dhe...