Search

Tag: , ,

Eksporti i lajthive në Itali mbi 546 milionë dollarë

Turqia, e cila mbanë pjesën më të madhe të prodhimit dhe të tregut të lajthive në botë, në vitin 2019 më së shumti lajthi ka shitur në Itali. Sipas...

U mbajt ‘Dita e Arrës’ në Qyshk të Pejës

Shoqata e Kultivuesve të Arrës dhe Lajthisë në bashkëpunim me kultivuesit e arrës dhe lajthisë kanë shënuar ‘Ditën e Arrës’ në Qyshk të Pejës. Kjo...

Lajthi dhe fëstëk për shëndet të mirë

Lajthitë zënë një vend të rëndësishëm në fronin e arrorëve që na shtojnë jetën. Popullariteti i tyre nuk shuhet kurrë si pasojë e shijes së...

Të mirat shëndetësore të lajthive

Lajthitë përmbajnë një shumëllojshmëri të të ushqyerit të shëndetshëm, dhe përfitimeve mjekësore. Këto mund të ndihmojnë në parandalimin e sëmundjeve...

Fruta dhe perime për muajin dhjetor

Muaji dhjetor është një muaj i pasur me ushqime antioksidant dhe pastrues. Nutricionistja Ajshe Leka këshillon të konsumoni fruta dhe perime të sezonit të dimrit....