Search

Tag: , , ,

Gjilani shpërndan farë gruri për 940 fermerë

Drejtoria e Bujqësisë në Gjilan ka shpërndar të martën farë gruri për 940 fermerë, ose 140 mijë kilogramë. Kryetari i Gjilanit, Lutfi Haziri, ka deklaruar se...

Fotografi Arian Mavriqi xhiron shqiponjën duke e ushqyer të voglin e saj me hardhucë

Fotografi i njohur dhe një prej administratorëve të grupi Wildlife – Albanian Photographers, Arian Mavriqi, ka arritur të xhiroj shqiponjën Boteo në...

Komisioni Evropian prezantoi në Gjilan sesionin informues për grantet IPA në bujqësi

Në Gjilan sot është bërë prezantimi i ftesës për grante të Komisionit Evropian në fushën e bujqësisë, për të cilën kishte një interesim të...