Search

Tag: , , , ,

Speca të mbushura me oriz dhe rrush frëngu

Gjella, recetën e së cilës do ta ndajmë bashkë me juve e që do ta gatuajmë këtë javë, quhet “Speca të mbushura me oriz dhe rrush frëngu”. Edhe pse...