Search

Smothie kivi me banane

189

Smothie kivi me banane dhe ujë, një lëng shumë i shëndetshëm që përgatitet vetëm për pak minuta dhe do t’ju shijojë pa masë.

Pastrojeni frutat dhe preni në copa të vogla
Kombinoni kivin me bananen në një blender. Përziejeni për 2-3 minuta derisa të merrni një masë homogjene. Shërbejeni menjëherë.
Përgatiti: Albina Alija / Gazeta BujkuLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *