Search

Në kërkim të bukurive mahnitëse të fshatit Vuthaj

984

Është gazetari Ardian Gaxherri, ai i cili ju sjell nje rrefim nga fshati i bukur dhe plot traditë, Vuthaj në Mal të Zi, fshat ky i cili gjithsesi duhet vizituar. Shikim të këndshëm.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *