Search

Në Junik u shënua ‘Dita e Gështenjës’

160

Komuna e Junikut në bashkëpunim me Organizatën Holandeze për Zhvillim në Kosovë CNVP (Bashkojmë Vlerat e natyrës me Njerëzit) ka organizuar aktivitetin tradicional “Dita e Gështenjës”.

“Dita e Gështenjës” u përcoll me një mori aktivitetesh si: tregun e trashëgimisë natyrore me produkte të ndryshme të gështenjës, mjaltës, qaja dhe produkte tjera pyjore jo drusore, muzikë dhe valle lokale, ku mysafirët gjatë tërë kohës patën mundësi të shijonin gështenjat e pjekura dhe përcillnin punën e nxënësve që po përgatisnin gështenja në varg për të pranishmit. /Gazeta Bujku

Image may contain: one or more people and food

Image may contain: 1 person, standing, outdoor and food

Image may contain: one or more people, people standing, shoes, basketball court and outdoor

Image may contain: 5 people, people smiling, people standing, outdoor and food

Image may contain: 4 people, people smiling, people standing, people sitting and outdoor

Image may contain: 1 person, sitting, outdoor and food

Image may contain: food and outdoor

Image may contain: one or more people, plant, tree, outdoor and nature

Image may contain: 1 person, plant and outdoor
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *