Search

Në fshatin Drenoc, rrugët e pakalueshme tani po i rrikthehen normalitetit

471

🙋🏻‍♂️Si një nga problematikat e vazhdueshme të zonave bujqësore, janë rrugët e mbyllura të cilat krijojnë vështirësi qasjen e fermerëve në tokat e tyre kultivuese.

Në fshatin Drenoc janë duke u rregulluar rrugët fushore në të cilën do të përfshijnë sipërfaqe mbi 100 ha, ku pjesa më e madhe është e mbjellur me vreshta dhe me kulturat e ndryshme. 🚧

Në këto zona, kompania po bën pastrimin, zgjerimin si dhe shtruarjen me zhavor. 🚜

🤝 Komuna e Rahovecit është gjithmonë aty për t’ju përgjigjur çdo problematike e shqetësimi të banorëve. ✔️