Search

Mungesa e shiut dhe temperaturat e larta janë duke shkaktuar një situatë dramatike për pyjet në Gjermani

237

Mungesa e reshjeve të shiut dhe rritja e temperaturave, të cilat kanë goditur një pjesë të Evropës, pyjet në Gjermani janë në një situatë “dramatike”, thotë një ambientalist.

Mbi 100,000 hektarë (247,000 hektarë) pyje janë në rrezik nga i nxehti i madhe dhe thatësira ekstreme. /Motilokal.com/
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *