Search

Ministri Mustafa takon Shoqatën e Gastronomëve

297

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Besian Mustafa priti në takim gjatë ditës së sotme Kryetarin e Shoqatës së Gastronomëve, Petrit Kllokoqin dhe përfaqësues të tjerë të shoqatës, për të diskutuar rreth gastronomisë në vendin tonë.

Gjatë takimit, ministri Mustafa dhe Kryetari Kllokoqi diskutuan për përkrahjen dhe përdorimin e produkteve vendore në një masë dhe sasi të konsiderueshme nga gastronomët e Kosovës.

Në anën tjetër, ministri Mustafa ka falënderuar Kryetarin dhe përfaqësuesit e tjerë për vizitën dhe ka shprehuri gatishmëri të vazhdoj bashkëpunimin edhe më tutje me këtë shoqatë./Gazeta Bujku