Search

Makineri për spërkatje New Holland tashme edhe në Kosovë

310

Automatizer New Holland SA Series, është një makineri ideale dhe e përsosur për spërkatjen e tokës. Rrjedhja e lartë e ajrit, manovrimi i shkëlqyer dhe performanca e shkëlqyer e spërkatjes e bëjnë punën tuaj edhe më të lehtë.

E prodhuar posaçërisht nga poliestrat të vendosura në një shasi të fortë ofrojnë shumë operacione pa probleme. Pompat e importuara të spërkatjes përdoren në të gjitha makinat e spërkatjes New Holland. Për shkak të filtrave kryesorë dhe anësorë në spërkatës, substancat e huaja në lëngun mjekësor nga rezervuari pastrohen. Njësia e kontrollit në spërkatësit e kopshteve të serive SA siguron kontroll të përsosur.

Në Kosovë tashme gjendet një makineri ideale për spërkatje 400 dhe 600 litra të sjella nga kompanitë AGROBORA&RIMIDA.

Për të gjithë të interesuarit që dëshirojnë ta kenë automatizerin për spërkatje mund të kontaktoni dhe të vizitoni në adresën Magjistralja Prishtinë – Ferizaj Kilometri i 5-të  apo të kontaktoni në numrat Tel: +383 44 708 207, +383 49 332 200/Gazeta Bujku

Image result for SA Serisi Turbo Atomizörler

 

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *