Search

Kultivimi, korrja, përpunimi dhe paketimi i lakër Brukselit

304

A keni menduar ndonjëherë se si kultivohet, korret lakra e Brukselit? Kjo video tregon të gjitha. Së pari fillohet me kultivimin dhe korrjen me makinën me moderne për këtë kulturë. Pas  korrjes bëhet pastrimi dhe klasifikimi i saj, pastaj bëhet paketimi me teknologjinë më moderne./Gazeta Bujku
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *