Search

Kultivimi i specit në ngastrat e fermerit Betim Popaj nga Fortesa

225

Speci renditet si një prej kulturave më të rëndësishme perimtare në Kosovë. Regjioni ynë prinë me sipërfaqen më të madhe të mbjellë me këtë kulturë.

Drejtori i DBPZHR-së sot ka vizituar fermerin Betim Popaj nga Fshati Fortesë i cili në parcelat e tij pjesën më të madhe e ka të mbjellë me kulturën e Specit.

Fermeri tregon se këtë vit falë punës dhe përkushtimit të madh, gjendja e kësaj kulture në këto parcelat është mjaftë e mirë dhe kemi arritur që të prodhojmë një rendiment të kënaqshëm./Fermerët/Gazeta Bujku

Image may contain: one or more people, people standing, grass, plant, outdoor and nature

Image may contain: one or more people, plant, grass, outdoor and nature

Image may contain: plant, nature and outdoor

Image may contain: plant, outdoor and nature
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *