Search

Kultivimi i kumbullës dhe rëndësia ekonomike e kësaj kulture

834

Gazetari Kron sodiku ua sjellë një reportazh për kultivimin e kumbullës dhe rëndësinë ekonomike të kësaj kulture.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *