Search

Kultivimi dhe përpunimi i lajthisë

456

Është gazetarja Shqipe Berisha, ajo e cila na e sjell një rrëfim shumë interesant për përpunimin e kulturës arrore. Se çka do të shohim aty e kuptoni vetëm përmes rrëfimit
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *