Search

Krasniqi: MBPZHR mbështeti 74 projekte për ruajtjen e pemëve dhe perimeve

284

Zëvendësministri i Ministrinë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural (MBPZhR), Mevludin Krasniqi, po vazhdon me publikimin e investimeve të Ministrisë së Bujqësisë. Ai në Facebook, ka publikuar investimin e MBPZHR-së për realizimin e 74 projekteve për ruajtjen e pemëve dhe perimeve përpunimin e prodhimeve bujqësore, ngritjen e vreshtave të reja si dhe ngritjen e fermave për pula, transmeton Gazeta Bujku.

Postimi i Plotë e i Zëvendësministrit Krasniqi:

#MBPZHR përmes granteve investive ka mbështetur edhe #74projekte për ruajtjen pemëve dhe perimeve, përpunimin e prodhimeve bujqësore, ngritjen e vreshtave të reja si dhe ngritjen e fermave për pula!

#29projekte – depo për ruajtjen e pemëve dhe perimeve.
#33projekte– përpunimi i prodhimeve bujqësore në ekonomi familjare.
#18projekte– sektori i rrushit, ngritja e vreshtave dhe infrastruktura përcjellëse.
#4projekte– sektori i vezëve, stalla dhe infrastrukturë.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *